Werken bij

40 uur in de week
Functieomschrijving : Timmerman

Als timmerman bij DCM voer je diverse timmerwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan niet dragende wanden bouwen, kozijnen plaatsen, metselprofielen plaatsen, dak constructies, terras aanleggen. Samen met de projectleider neem je het werk door en heb jij de verantwoording over de door jou uitgevoerde werkzaamheden. Je zal veelal op grote bouwprojecten meelopen met het bestaande team. Maar ook op de kleinere projecten komen jou kennis en ervaring goed van pas.

Ons werkgebied is Almere – Amsterdam en omstreken, maar voor een sportgelegenheid voeren wij ook werkzaamheden uit bij filialen in heel Nederland en Belgie. Na aanleiding van een introductie gesprek proberen we je in het juiste team te plaatsen.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en diverse functie voer je samen met leuke collega’s het werk uit.

De seriematige timmerwerkzaamheden als kozijnen en profielen plaatsen in de grote projecten zullen jou hoofd werkzaamheden zijn. Maar om variatie in het werk te houden word je regelmatig op de kleinere projecten ingezet. Denk hierbij aan het bouwen van een aanbouw bij particulieren of niet dragende wanden plaatsen om een geheel nieuwe kantoor inrichting te realiseren.

Wat vragen we van je?

Minimaal een opleiding op MBO niveau en ruime ervaring als timmerman in de woning- of ruwbouw. Je kan lezen van technische tekeningen en het uitvoeren van de werkzaamheden aan de hand van deze tekeningen. Om je werk goed en veilig uit te voeren en omdat je zorgdraagt voor de veiligheid van je collega monteurs, heb je minimaal VCA basis en heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving. Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Ook belangrijk: je bent representatief en netjes in je werk, communicatief sterk en secuur. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel.

Wat kan je van ons verwachten?

Een arbeidscontract voor 40 uur á 1 jaar met een proeftijd van 3 maanden. Een leuke en zelfstandige baan in een energiek team dat werkt aan interessante projecten en voor toon-aangevende opdrachtgevers. In dit team doen we regelmatig een beroep op elkaars kennis en ervaring, waardoor kennis gedeeld wordt en het prettig samenwerken is. Wij bieden een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden waar onder; 26 vrije dagen, en een mogelijkheid tot een bedrijfswagen. Daarnaast bieden we je volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Graag zien we jouw reactie tegemoet aan info@dcmbeheer.nl

Functie-eisen:

– MBO werk/denk niveau
– Minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring als timmerman.
– Je bent in het bezit van VCA-diploma.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Woonachtig in de regio Flevoland/Amsterdam
– stress bestendig en leergierig

(DCM) Dutch Construction Maintenance B.V.
Landbouwweg 61
3899 BC Zeewolde

E: info@dcmbeheer.nl

T : +31 36 5240616
F : +31 36 5240617