Renovatie van DCM

Opzoek naar een woning of kantoor renovatie bedrijf? Met ruim 18 jaar ervaring zijn wij geschikt voor elke klus. Met speerpunten als kwaliteit en een strakke planning heeft de klant altijd prioriteit. Direct een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Woning renovatie

DCM renoveert woningen en kantoren in midden Nederland. Als aannemer verzorgen wij het gehele afbouw pakket; wanden, kozijnen, elektra, loodgieterswerk, stucwerk en schilderwerk. Indien gewenst kunnen wij ook de begeleiding van uw keuken, vloeren en eventuele andere zaken op ons nemen tijdens het project. DCM vind betrokkenheid en goed advies twee belangrijke aspecten in onze werkwijze.

DCM renoveert woningen voor particulieren maar ook voor handelaren. Hierdoor hebben wij prijsafspraken met leveranciers en kunnen wij altijd een scherpe offerte aanleveren wegens grote inkoop. Sanitair en vloeren kunnen hierdoor worden uitgekozen bij eens van onze leveranciers waarbij de klanten profiteren van onze korting.

Wij werken met vaste partijen waardoor wij altijd dezelfde gewenste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Kantoor Renovatie

DCM komt voort uit een onderneming die 20 jaar werkzaamheden uit voerde voor diverse gerennomeerde bedrijven als Nederlandse Spoorwegen, ProRail en Stater. Deze werkzaamheden waren zeer divers als kleine verhuizingen tot volledige herinrichting van kantoren.

Wij kunnen uw kantoor volledig herinrichten met systeem wanden en systeem plafonds, vloeren kasten en verlichting. Ook sanitaire voorzieningen zijn voor ons bekend terrein.

Zij gingen u voor

  (DCM) Dutch Construction Maintenance B.V.
  Landbouwweg 61
  3899 BC Zeewolde

  E: info@dcmbeheer.nl

  T : +31 36 5240616
  F : +31 36 5240617