Projecten van DCM

4 jaar geleden is DCM begonnen en het plaatsen van entree portalen in filialen van Basic Fit. Momenteel doen wij filialen in Nederland, Belgie, Frankrijk en sturen wij een aannemer aan in Spanje. Deze portalen zijn van aluminium en glas om een open moderne uitstraling te geven waar bezoekers verplicht worden met een abbonement binnen te komen. De komende jaren zullen wij hier nog vele portalen van gaan bouwen.

Bouwmanagement

DCM verzorgt ook bouwmanagement, iedereen weet wat er allemaal fout kan gaan bij en aanpassing of verbouwing.

Er komt bij elke verbouwing veel kijken en men ziet gauw iets over het hoofd wat rampzalige gevolgen kan hebben. DCM heeft veel ervaring met aanpassingen en verbouwingen en houd elk budget scherp in de gaten. Er is veel overleg tussen leverancier en DCM om iedereen scherp te houden. Alle leveranciers worden aangestuurd door DCM waarbij ook de huisaannemer wordt meegenomen.

De opdrachtgever heeft altijd het laatste woord over welke beslissing er genomen moet worden, DCM zal hierin enkel een adviserende functie hebben. Wekelijks of vaker rapporteert DCM naar de opdrachtgever over de gang van zaken en vermeld hierin de status van de werkzaamheden.

Ons werk

Naast het bouwmanagement streeft DCM naar een goede reƫle prijs die voor alle partijen interessant is zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Het doel van Bouwmangement is het ontzorgen van de opdrachtgever.

Voorbeelden van verbouwingen die onder ons bouwmanagement vallen:

 • Renovatie
 • Mutatie
 • Kantoren
 • Woningen
 • Parken
 • Bedrijfspanden

  (DCM) Dutch Construction Maintenance B.V.
  Landbouwweg 61
  3899 BC Zeewolde

  E: info@dcmbeheer.nl

  T : +31 36 5240616
  F : +31 36 5240617