Over DCM

Dutch Construction & Maintenance richt zich op het beheren van Dutch Construction & Maintenance richt zich op projecten in de ruw- en afbouw voor zowel de zakelijke als particulieren markt. Wij leveren ervaren projectleiders en timmerlieden, daarnaast werken wij met vaste onderaannemers als stukadoors, schilders, loodgieters en elektriciens.  Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garantie waarborgen.  Als uitvoerende partner van InGarden NL werken wij met duurzame materialen en proberen wij ons steentje bij een schonere werkmaatschappij bij te dragen.

Wie is DCM?

DCM komt voort uit een bouw en onderhoudsbedrijf dat ruim 20 jaar werkzaamheden heeft uitgevoerd voor diverse gerenommeerde bedrijven in o.a. de horeca,- detailhandel en financiën. Enkele voorbeelden zijn Nederlandse Spoorwegen, Prorail, Stater, ABN Amro en Centerparks.

Woning renovatie

Afgelopen 5 jaar heeft DCM meerdere woningen gerenoveerd en/of de afbouw verzorgt. Bij deze projecten haalden we soms de woningen totaal leeg en bleven enkel de buitenmuren staan. Om vervolgens een nieuwe indeling te maken en al het leidingwerk en elektra te vervangen.

Keuken DCM Bouw

Bouw projecten

Maar ook opgeleverde nieuwbouw woningen waar een nieuwe badkamer geplaatst moest worden, stuc- en schilderwerk verzorgt werd, vloeren gelegd moesten worden en waar haarden geplaatst werden. Al deze stappen in de afbouw vragen om een goede begeleiding die DCM kan verzorgen. Daarnaast werken wij met vaste partijen zoals de stukadoor, loodgieter en schilder. Hierdoor kunnen wij onze garantie en kwaliteit waarborgen.

Maar ook een aanbouw aan een bestaande woning word van tekening tot oplevering netjes door DCM geregeld. Hierin leveren wij een overzichtelijke begroting en planning en werken wij met vaste onderaannemers.

Samenwerking met Helios

In samenwerking met Helios hebben we afgelopen jaren enkele opname studio’s gerealiseerd en bij diverse bedrijven en scholen akoestische oplossing gemonteerd. Hierbij is Helios de adviserende partij op gebied van akoestiek en leveren alle benodigde producten. DCM voert alle bouwkundige werkzaamheden uit en is verantwoordelijk om de vastgelegde eisen te waarborgen.

Entree portalen voor Basic fit

Daarnaast hebben wij voor vele Basic fit filialen de entree portalen geplaatst. Sinds vorig jaar zijn wij zelfs begonnen met het plaatsen van een nieuwe variant. Momenteel zijn we nog steeds erg druk om veel filialen in Nederland en België te voorzien van deze variant. De opdracht loopt via InGarden NL waar DCM alle uitvoering voor verzorgt.

DCM Beheer en InGarden NL

Voor InGarden NL voert DCM alle uitvoering uit. Hierdoor hebben wij al vele terrassen van gerecycled kunststof mogen plaatsen. Maar ook tuinhuizen en bergingen van dit unieke product worden regelmatig door ons geplaatst. Het straatmeubilair vraagt soms om specifieke montage waardoor wij dit soms ook verzorgen.

Sinds 2019 hebben wij een vast team dat diverse allround timmerwerkzaamheden uitvoert voor HSB Bouw en JM Deurwaarder GA. Zij voeren stelwerkzaamheden uit tbv metselwerken en kozijnen. Omdat zij ook in de renovatie en afbouw zaten worden zij nu allround ingezet. De visie van DCM is dit team te gaan uitbreiden en leerlingen te gaan opleiden.

(DCM) Dutch Construction Maintenance B.V.
Landbouwweg 61
3899 BC Zeewolde

E: info@dcmbeheer.nl

T : +31 36 5240616
F : +31 36 5240617